Προσφυγικό: Την Καράβα απέκλεισαν κάτοικοι στη Λέσβο (photos-video)14 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 6:32 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:35 μμ


Τη θέση Καράβα – Καβακλή Μανταμάδου η οποία επιτάχθηκε προκειμένου να κατασκευαστεί εκεί κλειστή δομή διαμονής προσφύγωνμεταναστών απέκλεισαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής πολίτες και αυτοκίνητα αλλά και μηχανήματα του δήμου Δυτικής Λέσβου.

Στη θέση Διαβολόρεμα στην εθνική οδό Μυτιλήνης – Καλλονής όσο και στην περιοχή Παναγιά Τριχερούσα στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης – Μανταμάδου, επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο στους κτηνοτρόφους που διατηρούν εκεί εγκαταστάσεις.

Ενώ απαγορεύεται η διέλευση ακόμα και των απορριμματοφόρων που κινούνται προς τον παρακείμενο στη συγκεκριμένη θέση Χώρο Υγειονομικής Ταφής Αποριμμάτων (ΧΥΤΑ) της Λέσβου.

Το τελευταίο γεγονός μεταφράζεται σε κλείσιμο του ΧΥΤΑ όσο τουλάχιστον διαρκεί ο αποκλεισμός.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο αποκλεισμός της θέσης θα διαρκέσει κατ’ αρχάς 48 ώρες και είναι συμβολικός αλλά και προειδοποιητικός, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Πηγή photo, video: stonisi.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Προσφυγικό: Δεν κάνουν πίσω οι νησιώτες – Επιχείρηση πειθούς από την κυβέρνηση (video)