Πρωτότυπη δράση στη Λάρισα: Ντύνουν τα δέντρα με μπουφάν για άπορους και φυλακισμένους (photos)22 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:43 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:43 πμ


Κάλεσμα να «ντύσουν τα δέντρα με μπουφάν» απευθύνεται στους πολίτες της Λάρισας, μέσω του Facebook, από τη Διεύθυνση του Σχολείου 2ης Ευκαιρίας των Φυλακών Λάρισας.

Είναι μια δράση που σκοπό έχει να βοηθηθούν ευπαθείς ομάδων πολιτών, μεταξύ των οποίων και οι έγκλειστοι των φυλακών Λάρισας.

Το ραντεβού έχει δοθεί στις 7.30 το απόγευμα, στην Πλατεία Ταχυδρομείου και καλούμαστε όλοι να «ντύσουμε» συμβολικά με το μπουφάν που δεν χρειαζόμαστε πια, ένα δέντρο που αντιστοιχεί σε κάποιον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Τώρα που αρχίζουν τα κρύα, ας ακολουθήσουμε μια καλή πρακτική: ας ντύσουμε τα δένδρα με παλτά ή μπουφάν που δεν χρειαζόμαστε γράφοντας το σημείωμα «φόρεσέ το» καθώς και το μέγεθος του ρούχου γι’ αυτούς που δεν έχουν να ντυθούν στο κρύο. (Δίνουμε έτσι ένα μήνυμα ότι κανείς δεν είναι μόνος στο κρύο).Τα υπόλοιπα ρούχα τα πάμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Μανωλάκη) ή τα ρίχνουμε στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης ρούχων στις πλατείες, μέρος των οποίων επιστρέφει σ’ αυτούς που τα έχουν ανάγκη».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Black Friday: Γιατί είναι «μαύρη» η Μαύρη Παρασκευή – Πως έγινε ετήσιο παγκόσμιο event

Ευχάριστα νέα για το μεταστατικό καρκίνο κεφαλής ή τραχήλου