Ψωμόπουλος – Ρία Αντωνίου: Αποκαλύψεις – ανατροπή για τον φερόμενο βιασμό (video)16 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:09 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:42 μμ


Σε άνευ προηγουμένου σίριαλ, με βαριές εκατέρωθεν κατηγορίες, εξελίσσεται η καταγγελία για βιασμό που έκανε η Ρία Αντωνίου εναντίον του πρώην συντρόφου της Χρήστου Ψωμόπουλου.

Οι δικηγόροι του Χρήστου Ψωμόπουλου έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την καταγγελία, ζητώντας κυρίως πρόσβαση στην καταγγελία του μοντέλου και σε όποιο άλλο προανακριτικό υλικό υπάρχει, ώστε να μπορέσει να υπερασπιστεί ο πελάτης τους τον εαυτό του.

Εξέφρασαν επίσης, την επιθυμία τους να κινηθεί γρήγορα η διαδικασία, ώστε να φτάσουν στο τέλος της υπόθεσης, καθώς ο πελάτης τους συκοφαντείται στο πανελλήνιο, αλλά και στο παιδί που έχει από προηγούμενη σχέση. 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο ίδιος έχει ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα: δεν υπάρχει κανένα απολύτως αδίκημα. Μάλιστα, ο Θανάσης Πλεύρης, ισχυρίστηκε πως οι δύο εμπλεκόμενοι βρίσκονταν σε σχέση και σε μία σχέση ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση και των δύο πλευρών.

Ο συνήγορος ξεκαθάρισε πως, με βάση τον πελάτη του, δεν υπάρχει ούτε κατά φαντασίαν αδίκημα και έχει πέσει από τα σύννεφα που τόσο ξαφνικά έχει βρεθεί αντιμέτωπος με μια βαρύτατη καταγγελία.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, ο Θανάσης Πλεύρης, υποστήριξε πως δεν μπορεί να εκθέσει επακριβώς τα γεγονότα, ωστόσο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα παράνομο και δεν μπορεί να πιθανολογήσει καν τον λόγο για τον οποίο έγινε μια τέτοια ψευδής καταγγελία.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Η αντεπίθεση του επιχειρηματία

Μέτα το ξανθό μοντέλο, ήταν χθες η σειρά του 39χρονου επιχειρηματία να εξαπολύσει κατά μέτωπο επίθεση, υποστηρίζοντας μέσω του περιβάλλοντός του πως το εκρηκτικό μοντέλο τον κατήγγειλε στην Αστυνομία ουσιαστικά για να τον εκδικηθεί, επειδή τον άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο με γνωστή τραγουδίστρια!

Ο 39χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών δεν είχε εντοπιστεί έως αργά χθες το βράδυ, βγάζει ουσιαστικά… ψεύτρα την καλλονή πρώην σύντροφό του και παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου αλλά και το αμέσως επόμενο πρωί, οπότε το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, σύμφωνα με την 30χρονη, τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, όπως διέρρεε από άτομα από το φιλικό περιβάλλον του γνωστού για τις ερωτικές του περιπέτειες επιχειρηματία, η συνάντηση που φέρεται ότι οδήγησε στον βιασμό της Ρίας Αντωνίου δεν έγινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως κατάθεσε η ίδια, αλλά σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι. Εκεί, σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστηρίζει ο Χρήστος Ψωμόπουλος, οι δύο τους είχαν κλείσει ραντεβού για να μιλήσουν για τη σχέση τους, η οποία τον τελευταίο καιρό περνούσε κρίση.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: «Βόμβα» – Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που φέρεται να βίασε την Ρία Αντωνίου

Ρία Αντωνίου: Η απάντηση του επιχειρηματία για τον φερόμενο βιασμό της

Αυτό το μοντέλο κατήγγειλε για βιασμό γνωστό επιχειρηματία (photos)

Σοκ: Ελληνίδα – top model κατήγγειλε για βιασμό τον σύντροφό της