Ψυχίατρος Κολωνάκι: Ποιος είναι ο γιατρός με τα ναρκωτικά και τους διάσημους πελάτες17 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 8:50 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:29 μμ


Σοκ στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας έχει προκαλέσει η σύλληψη γνωστού ψυχιάτρου Δημήτρη Κουντούρη, που φέρεται ότι είχε μετατρέψει το ιατρείο στην καρδιά του Κολωνακίου σε… άντρο διακίνησης ναρκωτικών

Ο 68χρονος νευρολόγος – ψυχίατρος με το επώνυμο πελατολόγιο όχι μόνο δεχόταν ασθενείς, παρά το γεγονός ότι είχε αφαιρεθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος από το 2016, αλλά σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, τους εφοδίαζε με … μαγικά ναρκωτικά χάπια που υπόσχονταν να θεραπεύσουν πάσα ψυχική νόσο.

Σε έφοδο που έκαναν οι Αρχές το βράδυ της Δευτέρας στο ιατρείο του εντόπισαν εκατοντάδες χάπια και ουσίες που φέρεται ότι χορηγούσε με το … αζημίωτο στην κοσμική πελατεία του

Στον εισαγγελέα

Ο 68χρονος με τις δεκάδες τηλεοπτικές εμφανίσεις και την πλούσια συγγραφική δραστηριότητα πέρασε χθες το πρωί το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αγοράς, κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών, της έκδοσης ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και της λειτουργίας ιατρείου χωρίς άδεια, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Μία μέρα πριν οι αστυνομικοί του ΑΤ Συντάγματος είχαν περάσει χειροπέδες τόσο σε αυτόν όσο και σε συνεργάτες του που φέρεται να απασχολούνταν στο ιατρείου του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει κάνει και εκείνος με τη σειρά του καταγγελία σε βάρος του. Με βάση αυτή την καταγγελία ξεκίνησαν και οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές.

Γνωστά ονόματα 

Την ίδια ώρα εξετάζονται και δύο βιβλία που βρέθηκαν στον γραφείο του ψυχιάτρου στα οποία φέρονται να καταγράφονται τα στοιχεία των πελατών του και ενδεχόμενων αγοραστών των παράνομων ουσιών. Στις επίμαχες ατζέντες μάλιστα, φέρεται να φιλοξενούνται αρκετά ονόματα του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού στερεώματος που έβρισκαν ανακούφιση στις θεραπευτικές τις οποίες ακολουθούσε ο 68χρονος πίσω από τις πόρτες του υπερπολιτελούς ιατρείου του στην οδό Νεοφύτου Δούκα και Βασ. Σοφίας.

Αρκετοί από αυτούς αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτή για να δώσουν απαντήσεις και εξηγήσεις για την υπόθεση.

Δείτε εδώ τον ψυχίατρο σε τηλεοπτική του παρουσία:

με πληροφορίες από την Espresso

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Κολωνάκι: Συνελήφθη γνωστός ψυχίατρος χωρίς άδεια