Ριχάρδος: Ποια είναι η 25χρονη σύντροφός του με την οποία έκανε «χλιδάτη» ζωή4 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 2:27 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:21 μμ


Δάκρυα και λιποθυμία έφερε η προφυλάκιση του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου, στην 25χρονη σύντροφό του.

Ο Ριχάρδος εκτός από τα 4 παιδιά που έχει από τον πρώτο του γάμο, έχει αποκτήσει άλλο ένα ακόμα με την ξανθιά καλλονή, που βρίσκεται πάντα στο πλάι του.

Η 25χρονη, στο άκουσμα της απόφασης που έστειλε τον άνδρα της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής υπέστη σοκ και έχασε τις αισθήσεις της έξω από το κτίριο 6.

Μάλιστα όλες οι προσπάθειες των παρευρισκομένων να τη συνεφέρουν, έπεσαν στο κενό με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στα δικαστήρια για να την παραλάβει.

Η «χλιδάτη» ζωή του ενεχυροδανειστή

Ανατροπή δεδομένων – Αποφυλακίζεται ο γνωστός ενεχυροδανειστής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ριχάρδος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος στις 2 το μεσημέρι, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του.

Καταρρίπτεται το βασικό κακούργημα της λαθρεμπορίας 

Η υπόθεση πήρε διαφορετική, σύμφωνα το ethnos, όταν διαβιβάστηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στην ανακρίτρια Διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση, έγγραφο με το οποίο ενημερώνει ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι για εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία.

Έπειτα από αυτό, το βασικό κακούργημα της λαθρεμπορίας καταρρίπτεται, συμπαρασύροντας και τα κακουργήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της εγκληματικής οργάνωσης, αδικήματα δηλαδή τα οποία προβλέπουν προσωρινή κράτηση για τους κατηγορούμενους.

Πλέον οι συνήγοροι υπεράσπισης, καταθέτουν αιτήματα άρσης της προσωρινής κράτησης.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ριχάρδος: Ανατροπή δεδομένων – Αποφυλακίζεται ο γνωστός ενεχυροδανειστής

Ριχάρδος: Κατέρρευσε η σύντροφος του έξω από την Ευελπίδων (video)