Ρόδος: 14χρονη κατέθεσε ότι είχε σχέση με τον 53χρονο καθηγητή της1 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:55 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:58 μμ


Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί από το πρωί του Σαββάτου την Αστυνομία στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, 53χρονος εκπαιδευτικός, προφανώς σε κατάσταση μέθης, φέρεται να ανέμενε έξω από το σπίτι της στον Aρχάγγελο, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μια 14χρονη μαθήτριά του.

Όταν η 14χρονη εμφανίστηκε στην οικία μαζί με τον πατέρα της, που κατάγεται από την Αλβανία, ο εκπαιδευτικός φέρεται να την επέπληξε, επειδή ήταν έξω ως αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

Ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε το λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια.

Στη συνέχεια, της υποθέσεως επιλήφθηκε το Aστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου και στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον εκπαιδευτικό.

Mάλιστα, η μαθήτρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του 53χρονου.

Από το AT Aρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Pόδου για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Άγιοι Ανάργυροι: Μαχαίρωσαν 71χρονο μέσα στο σπίτι του

Ασπρόπυργoς: Συνελήφθη 20χρονος για ρατσιστικές επιθέσεις