Ρουβίκωνας: Αποκλεισμός κοσμηματοπωλείου στο Χαλάνδρι21 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:53 μμ


Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» απέκλεισαν το μεσημέρι του Σαββάτου (21/09) στις 12:15 στο Χαλάνδρι κοσμηματοπωλείου για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλο (συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου στο κέντρο της Αθήνας).

Συγκεκριμένα, περίπου 15 άτομα εμφανίστηκαν στην οδό Χαΐμαντά, σήκωσαν πανό και αποχώρησαν λίγο πριν τις 13.00 από το σημείο. Το συγκεκριμένο κατάστημα φέρεται να ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, στο οποίο δολοφονήθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος.

«Αποκλείσουμε το κοσμηματοπωλείο του δολοφόνου Δημόπουλου που βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο του Χαλάνδριου. Αναρτήσαμε πανό, μοιράσαμε κείμενα, μιλήσαμε με τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να γίνει κατανοητό πως παρά την απόφαση της δικαιοσύνης, εμείς, ο κόσμος δεν θα αφήσουμε την δολοφονία του Ζακ να περάσει έτσι», έγραψε στο διαδίκτυο η αναρχική συλλογικότητα του Ρουβίκωνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση που έκανε ο Ρουβίκωνας

Σήμερα Σαββάτο 21 Σεπτεμβρίου επιλέξαμε να αποκλείσουμε το κοσμηματοπωλείο του δολοφόνου Δημόπουλου που βρίσκεται σε…

Geplaatst door Ρουβίκωνας op Zaterdag 21 september 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Όλυμπος: Νεκρός ανασύρθηκε ο ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα

ΑΑΔΕ για το πρόστιμο για το κουλούρι: Ο νόμος είναι νόμος

Λιμάνι Πειραιά: Επέστρεψε το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός»