Ρουβίκωνας: Παρέμβαση σε κέντρο αισθητικής στο Κολωνάκι (video)22 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:55 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:55 μμ


Παρέμβαση πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας σε κέντρο αισθητικής στο Κολωνάκι το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη ηγετικού στελέχους της συλλογικότητας.

Σύμφωνα με ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου «τα κέντρα αισθητικής, εκτός από σύγχρονα εργασιακά κάτεργα, αποτελούν άλλη μία καπιταλιστική απάτη. Όλοι μας θα πρέπει ασφαλώς να έχουμε την αυτοδιάθεση των σωμάτων μας, αλλά οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι αυτού του είδους οι επιχειρήσεις αποτελούν τμήματα της τεράστιας και αμείλικτης βιομηχανίας της ομορφιάς. Μια βιομηχανία που βασίζεται και καλλιεργεί αδιάκοπα την ανθρώπινη ανασφάλεια και ματαιοδοξία, συστατικά του σύγχρονου δυτικού κόσμου της διαφήμισης, της εικόνας και πάνω απ’ όλα του καπιταλισμού, όπου πάντα το “ωραίο” θα είναι κάτι άλλο από αυτό που έχεις, θα είναι κάτι που θα πρέπει να πληρώσεις για να το αποκτήσεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Ρουβίκωνας: Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει το ηγετικό στέλεχος που συνελήφθη (video)

Ρουβίκωνας: Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ηγετικό μέλος της συλλογικότητας