Σάλος με βίντεο που δείχνει μαθητή να «τραμπουκίζει» καθηγήτρια για μια απουσία27 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 12:51 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:06 μμ


Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και στο οποίο καταγράφεται ένας μαθητής του ΕΠΑΛ, να «τραμπουκίζει» με αχαρακτήριστες εκφράσεις την καθηγήτριά του, για να του σβήσει μία απουσία.

Ο μαθητής με βίαιο τρόπο, απειλεί την καθηγήτρια, ενώ ένας άλλος μαθητής κάνει χειρονομίες ακριβώς πίσω της. Η καθηγήτρια, παρά το απαράδεκτο ύφος του μαθητή, τον παρακολουθεί ψύχραιμη μέχρι την αποχώρησή του από την αίθουσα.

Κεραμέως: Περιστατικά βίας δεν έχουν θέση στα σχολεία

Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, η οποία σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει:

«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».

Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο…

Geplaatst door Niki Kerameus op Zondag 26 januari 2020

Περσινό το βίντεο – Τιμωρήθηκε ο μαθητής

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, , το επίμαχο βίντεο με την ακραία συμπεριφορά του μαθητή αφορά σε περιστατικό που είχε καταγραφεί πριν από ένα χρόνο.

Το περιστατικό σημειώθηκε πέρσι σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο τώρα έγινε γνωστό με την κυκλοφορία του βίντεο στο διαδίκτυο – Τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ανέφερε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Τραγωδία στην Κρήτη: Έβαλε τέλος στη ζωή του με στρατιωτικό όπλο