Σχιστό: Ανατριχιαστικές εικόνες από το νεκροταφείο – Μπαλάκι οι ευθύνες (video)11 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:38 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:38 πμ


Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες από το νεκροταφείο Σχιστού, όπου τα λείψανα και τα αντικείμενα από τις εκταφές νεκρών στοιβάζονται σε μαύρες σακούλες στο πάρκινγκ των επισκεπτών.

Το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα από το κανάλι Open, στην κάμερα του οποίου μίλησαν σήμερα το πρωί ο διευθυντής του νεκροταφείου και ο υπάλληλος που πραγματοποιεί τις εκταφές.

Οι ευθύνες είναι μπαλάκι που ο ένας το πετάει στον άλλον, με αποτέλεσμα μπροστά στις κάμερες να τσακώνονται για το ποιος είναι υπεύθυνος. Ο υπάλληλος διαμαρτύρεται γιατί δεν υπάρχει χώρος να τοποθετηθούν όλα αυτά τα αντικείμενα μετά τις εκταφές, ενώ ο διευθυντής κατηγορεί τον υπάλληλο ότι μόνο αυτός έχει τέτοιο πρόβλημα.

Οι δημοσιογράφοι και οι τηλεθεατές παρακολουθούν σοκαρισμένοι το αδιέξοδο σε ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα, με τις ευθύνες να βαραίνουν και τους δήμους.

Δείτε το βίντεο

Νεκροταφείο Σχιστού: Σοκάρουν οι εικόνες φρίκης (video)

Οι εικόνες ντροπής από  το νεκροταφείο του Σχιστού, το μεγαλύτερο νεκροταφείο της χώρας κάνουν το γύρο του διαδικτύου και σοκάρουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV, το πάρκινγκ επισκεπτών του νεκροταφείου έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, αφού δεκάδες μαύρες σακούλες που περιέχουν υπολείμματα από τις εκταφές των νεκρών (σεντόνια, μαξιλάρια από τα φέρετρα και άλλα υλικά που δεν έχουν λιώσει), είναι πεταμένες σε κοινή θέα μέσα στον ήλιο.

Παρόμοια είναι η εικόνα που επικρατεί και μέσα στο κοιμητήριο, αφού τέτοιες σακούλες –οι οποίες θα έπρεπε να μεταφέρονται κανονικά σε συγκεκριμένο μέρος- συναντά κανείς και στους διαδρόμους του νεκροταφείου.

Απόσπασμα από το ρεπορτάζ του Open: 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Φρίκη στην Κρήτη: Εντοπίστηκε πτώμα χωρίς χέρια και πόδια