Σοκ στη Μαρίνα Φλοίσβου- Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα σε προχωρημένη σήψη1 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:23 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:23 μμ


Σοκ προκαλεί η ανακάλυψη ακέφαλου πτώματος από το Λιμενικό στο Φλοίσβο,κοντά στην μαρίνα του ΣΕΦ, στις εκβολές του Κηφισού.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού, εντοπίστηκε «μία σορός αγνώστων λοιπών στοιχείων και σε προχωρημένη σήψη», το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Οκτωβρίου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου μετά από ενημέρωσή τους, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της μαρίνας Σ.Ε.Φ., στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.

Οπως περιγράφει το Λιμενικό, η σορός ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος, δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα.

Η σορός απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποίησαν υποβρύχιες έρευνες προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: HΣΑΠ: Αυτοκτονία στον σταθμό του Αγίου Νικολάου