Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε 55χρονη – Είχε κακοποιήσει τη μητέρα της25 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:35 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:35 μμ
ΕΚΑΒ


Λίγες μέρες μετά τη σύλληψή της για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 88χρονης μητέρας της, η 55χρονη φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, στην Κρήτη.

Η γυναίκα που οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα με χειροπέδες μετά την αποκάλυψη από την ίδια της την μητέρα, ότι την κακοποίησε, ίσως υπό το βάρος των γεγονότων των τελευταίων ημερών, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στις 16:30 και έχει αφήσει σημείωμα που εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Υπενθυμίζεται ότι την 88χρονη είχε βρει ένας γείτονάς της στις 10 Σεπτεμβρίου, πεσμένη και χτυπημένη στην αυλή της και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας, απ’ όπου ειδοποιήθηκε η αστυνομία ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για ιατρική περίθαλψη.

Στις αρχές η 88χρονη κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από την ίδια της την κόρη με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί να εντοπίσουν την 55χρονη και να την συλλάβουν.

Πηγή: flashnews.gr

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Πάτρα – bullying: Συγκλονίζει το γράμμα του 16χρονου που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (video)