Σοκ στην Ξάνθη: Σκότωσε τον κουμπάρο του και αυτοκτόνησε10 Αυγούστου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 3:06 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:09 μμ


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τη δολοφονία ενός 55χρονου ασφαλιστή και την αυτοκτονία του επιχειρηματία κουμπάρου του, λίγες ώρες αργότερα, στην πόλη της Ξάνθης.

Οι αστυνομικές Αρχές εξαρχής έψαχναν για κάποια σύνδεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο τραγικά περιστατικά.

Ύστερα από έρευνες τριών ημερών, αποκαλύφθηκε πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του ασφαλιστή, ήταν το ίδιο με το οποίο λίγο αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του ο φίλος και κουμπάρος του!

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο Ant1, τα ευρήματα της βαλλιστικής «φώτισαν» την τραγική υπόθεση, αφού όπως φαίνεται ο επιχειρηματίας δολοφόνησε τον φίλο του, μέσα στο γραφείο, και έπειτα αυτοκτόνησε, με διαφορά λίγων ωρών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 55χρονος ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του στην Ξάνθη, το απόγευμα της Τρίτης. Τον άτυχο άνδρα βρήκε η κόρη του και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, όπου απέκλεισε τον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 μ.μ., πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τον τόπο του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα έφτασε ο ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε νεκρός και ο επιχειρηματίας φίλος του, ο οποίος είχε βάλει τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι του.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν να ερευνούν τις δύο υποθέσεις παράλληλα, αφού σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δύο άνδρες ήταν φίλοι και κουμπάροι, ενώ διατηρούσαν εξαιρετικές οικογενειακές σχέσεις.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»Ξάνθη: Θρίλερ η υπόθεση δολοφονίας ασφαλιστή – Αυτοκτόνησε ο κουμπάρος του