Σοκ στο Πόρτο Χέλι: Νεκροί αστυνομικός με τη φίλη του10 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:16 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:00 μμ


Νεκρός βρέθηκε 35 χρονος αστυνομικός και η 24χρονη φίλη του σήμερα το πρωί μέσα στο σπίτι του πρώτου στο Πορτοχέλι Ερμιονίδας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από την αστυνομία. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι κοντά τους βρέθηκαν σύνεργα χρήσης ναρκωτικών.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου ενός 35χρονου αστυνομικού και μίας 24χρονης, που βρέθηκαν νεκροί στην περιοχή Βερβερόντα, κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Έπειτα από την ανεύρεση των πτωμάτων κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος, μετά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε, πιθανολογεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Ο 35χρονος και η 24χρονη βρέθηκαν νεκροί από αστυνομικούς της τμήματος Ερμιονίδας, στο πλαίσιο έρευνας που έκαναν για τον εντοπισμό της 24χρονης, την οποία αναζητούσαν συγγενικά της πρόσωπα.