Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ»: Eπίσημη πρεμιέρα της παράστασης «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» στο Μέγαρο Μουσικής18 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 5:34 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:15 μμ
Δημήτρης Κουτσούμπας, Λίνα Μενδώνη, ΜΑριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Γιώργος Βάλαρης, Μίκης Θεδωράκης


Παρουσία του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και της Προέδρου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» στο Μέγαρο Μουσικής, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020.

Στιγμιότυπο της παράστασης

Μέρος των εσόδων της πρεμιέρας θα δοθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μίκης Θεοδωράκης

Συγκινημένη η Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον Μίκη Θεοδωράκη λέγοντας: «Ο κορυφαίος Έλληνας Μίκης Θεοδωράκης για ακόμα μια φορά ανοίγει την αγκαλιά του για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Λίνα Μενδώνη

Η θρυλική παράστασή του αναβιώνει και ο ίδιος θέλησε και πάλι να στηρίξει το έργο μας προσφέροντας μέρος των εσόδων της πρεμιέρας στην «ΕΛΠΙΔΑ». Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τη στήριξή του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές».

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Γιώργος Βαλάρης

Το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ευχαριστεί θερμά την παραγωγή της παράστασης BROADWAYSHOW PRODUCTIONS, τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη και όλους τους συντελεστές της παράστασης «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»: Συνεργασία με το Κολλέγιο Αθηνών στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους Σαλαμίνα – Θερμοπύλες 2020