Στάσεις εργασίας τη Δευτέρα στο μετρό23 Ιουνίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 1:22 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:22 μμ


Σε στάση εργασίας προχωρούν την Δευτέρα 25 Ιουνίου, από την έναρξης της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί οι εργαζόμενοι στο μετρό.

Τα σωματεία εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ προχωρούν στην προειδοποιητική στάση εργασίας καταγγέλλοντας τις εφαρμοζόμενες πρακτικές της Διοίκησης της ΣΤΑΣΥ.

Η ανακοίνωση του σωματείου

«Μετά από δυο χρόνια παρουσίας της στο τιμόνι της εταιρίας η τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τις ελλείψεις σε ανταλλακτικά συρμών και ηλεκτροδηγούς έχει ως αποτέλεσμα να αγγίζουμε σήμερα το κατώτερο όριο ασφάλειας και ποιότητας στη μετακίνηση των επιβατών.

Δυσκολία παρατηρείται σχεδόν σε καθημερινή βάση προκειμένου να αντικατασταθεί ένας προβληματικός συρμός ή παρατηρείται συχνά το φαινόμενο να εντάσσονται στην κυκλοφορία συρμοί που παρουσιάζουν τις ίδιες βλάβες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκ του αποτελέσματος οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι τα όσα έχουν λεχθεί και λέγονται σχετικά με τις ελλείψεις ανταλλακτικών, έχουν βάση και ουσία με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια και την ποιοτική μετακίνηση επιβατών και εργαζομένων.

Η περίοδος των εκπτώσεων τελείωσε!!!!

Επειδή έχουμε καταστήσει ήδη, με την αποστολή δυο εξωδίκων κοινωνό την Διοίκηση της εταιρίας, αλλά εκείνη εξακολουθεί να αδιαφορεί και να μην ενεργεί αποτελεσματικά, το Σωματείο μας προκηρύσσει προειδοποιητική 4ωρη στάση εργασίας για την Δευτέρα 25.06.2018 από την έναρξη λειτουργίας έως τις 9:00π.μ.»