Στη φυλακή ο 60χρονος άνδρας που έσφαξε την πρώην κουνιάδα του Μαρίνα Τζωρμπατζάκη



12 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 4:50 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:50 μμ


Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 60χρονος άνδρας ο οποίος και ομολόγησε τη δολοφονία της πρώην νύφης του, της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, μητέρα της εστεμμένης Μις Υφήλιος 2017 Κωνσταντίνας Παγάνη.

Η διαδικασία της απολογίας ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου δεν ήταν πολύωρη καθώς ο συλληφθείς είχε ομολογήσει την ειδεχθή δολοφονία στους αστυνομικούς κατά την προανάκριση.

Ομολόγησε κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ο κατ’ ομολογία δράστης πέρασε το μεσημέρι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου από την παράπλευρη είσοδο προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια καθώς στην κεντρική είσοδο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης Μαρίνας.

Όταν έγινε αντιληπτό πως ο 60χρονος πρώην κουνιάδος του θύματος είχε φτάσει στα Δικαστήρια οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν και να τον αποδοκιμάζουν έντονα.

Δεν περιέγραψε τις λεπτομέρειες του φονικού

Κατά τα διάρκεια της απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε εκ νέου την πράξη του, ωστόσο δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες για το φονικό, καθώς εμφανίστηκε φορτισμένος και ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται τίποτα.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας Ηρακλείου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Συνεπώς, μετά την απολογία του, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

πηγή: www.cretapost.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Έγκλημα στην Κρήτη: Ποινική δίωξη στον 60χρονο δράστη – «Δεν θυμάμαι τίποτα από τον φόνο»