Δεν μεταφέρονται στο δικαστήριο οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί20 Μαρτίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:11 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:05 μμ


Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται στην Τουρκία, δεν θα έχουν καμία επαφή σήμερα με τη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία νωρίτερα είχαν μεταδώσει ότι οι δύο στρατιωτικοί θα έδιναν συμπληρωματική κατάθεση.

Για το ίδιο θέμα ρωτήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος είπε ότι ο Έλληνας πρέσβης δεν επιβεβαιώνει τη μεταγωγή των δύο στρατιωτικών στο δικαστήριο.

Νωρίτερα, πληροφορίες για ενδεχόμενη μεταφορά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είχαν μεταδοθεί από το ΑΠΕ.

Το επόμενο προγραμματισμένο δικαστήριο είναι στις 30 Μαρτίου, όταν οι δικηγόροι τους αναμένεται να υποβάλουν για δεύτερη φορά ένσταση και να ζητήσουν αποφυλάκιση των εντολέων τους.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με κύριο ζήτημα τις επόμενες κινήσεις της χώρας για να δοθεί λύση στο ζήτημα των Ελλήνων στρατιωτικών και να επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμηΠαρέμβαση Πάιατ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς