Συγκλονίζει η αδερφή θύματος στο Μάτι: H ζωή μας άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη10 Αυγούστου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:15 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:15 μμ


Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της αδερφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ο οποίος συγκαταλέγεται στα 93 θύματα από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Χαμηλοθώρη, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ANT1, έκανε γνωστή την πρόθεση της οικογένειά της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να αποδοθούν ευθύνες για την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για να γίνουν όπως πρέπει. Να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Αυτό που μας είχε τρελάνει, είναι ότι για μία εβδομάδα, δεν είχαμε κάποιο νέο συγκεκριμένο, δηλαδή κάποια ένδειξη για το πού μπορεί να είναι ο Παναγιώτης. Ό,τι κάναμε ήταν από δική μας πρωτοβουλία. Η ζωή μας έχει αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Έχουμε τη στεναχώρια μας, αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Η αδερφή μου είναι δικηγόρος και θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όταν η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, όλα ξεκίνησαν από την κίνηση ενός ανθρώπου που έβαλε φωτιά σε κλαδιά και ξερόχορτα σχολίασε:

«Τι να σχολιάσω; Έβαλε φωτιά με 11 μποφόρ; Πως μπορώ να σχολιάσω;».

Συγκινητικό ήταν το μήνυμά της προς της οικογένειες των θυμάτων, αλλά και προς εκείνους που τραυμάτισε σοβαρά η φωτιά.

«Κουράγιο, υπομονή, μακάρι να γυρίσουν ζωντανοί, όσοι είναι στο νοσοκομείο».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Οικογενειακές τραγωδίες πίσω από τη λίστα του θανάτου – Στους 93 οι νεκροί

Τι αποκαλύπτει το πόρισμα της Περιφέρειας Αττικής για την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική