Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για τραυματισμό αστυνομικού από χαλασμένο περιπολικό (video)23 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:44 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:44 πμ


Τον τραυματισμό αστυνομικού, την ώρα που έκανε νυχτερινή υπηρεσία και ενώ κινούνταν με υπηρεσιακό περιπολικό, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο αστυνομικός έπαθε έγκαυμα δευτέρου βαθμού στο δεξί πόδι από καυτό νερό που έτρεχε από τη μηχανή μέσα στο όχημα, πιθανόν από ζημιά στο καλοριφέρ του ψυγείου.

«Ο παλαιωμένος στόλος οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει κάποια στιγμή να ανανεωθεί μέσω leasing, καθώς ειδικότερα στις υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, δυστυχώς, τα πιο πολλά υπηρεσιακά οχήματα βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και ο μέσος όρος της χρονικής διάρκειας χρήσης τους είναι πάρα πολλά έτη», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση. Και τονίζεται ότι «θα πρέπει επιτέλους όλα τα υπηρεσιακά οχήματα να ελεγχθούν από Τεχνικό Έλεγχο (ΚΤΕΟ)».

Πηγή: Espresso

Δείτε σχετικό βίντεο από το Open 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Μύκονος: Απάτη με ενοικιαζόμενη χλιδάτη βίλα

Απίστευτο: Διπλό φονικό στην Καβάλα για μια θέση πάρκινγκ (video)

ΓΓΠΠ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα – Ο χάρτης