Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Σοροπίδη ζητά η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη

9

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της συσκευής που κρατούσε μέχρι τη σύλληψή του, ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, Μανώλης Σοροπίδης, αναμένεται να ζητήσει ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης κοπέλας την ερχόμενη Δευτέρα.

Η οικογένεια της Δώρας θέλει να διαπιστώσει εάν όλα αυτά που ισχυρίζεται ο δράστης, τις τελευταίες ημέρες, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και γι’αυτόν τον λόγο αυτό θα ζητήσει απο τον ανακριτή την τηλεφωνική άρση ώστε να βρουν με ποια πρόσωπα ειχε μιλήσει ο δολοφόνος λίγες ημέρες πριν αλλά και μετά την δολοφονία του παιδιού τους.

«Ως πολιτική αγωγή θα ζητήσουμε τη Δευτέρα από τον κύριο ανακριτή, πριν δηλαδή έρθει ο καθ’ ομολογία δολοφόνος για την τρίτη κατά σειρά συμπληρωματική του απολογία . Θα ζητήσουμε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του τηλεφώνου του για να δούμε με ποιους είχε έρθει σε επαφή τόσο πριν τη δολοφονία όσο και την ημέρα της δολοφονίας μέχρι και τη σύλληψή του. Αν προκύπτει κάτι από αυτό, με ποιους είχε μιλήσει για να κληθούν όλοι αυτοί με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή», τόνισε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο protothema.gr και επεσήμανε:

«Επίσης θα ζητήσουμε να δώσει δείγμα γραφής για να διαπιστωθεί κι αν χρειαστεί και για τους λόγους τους οποίους δεν μπορώ να πω στην παρούσα φάση, τα χειρόγραφα υπομνήματα που έχει καταθέσει είναι δικά του, δηλαδή του κατηγορούμενου ή από κάποιον άλλον . Και ποιος είναι αυτός και για ποιο λόγο να τα ισχυριστεί όλα αυτά. Οπότε θα αποδειχθεί αν τον έχει βάλει κάποιος άλλος να τα γράψει αυτά αφού δεν θα είναι δικό του το χειρόγραφο όπως το εμφανίζει», σχολίασε ο δικηγόρος και πρόσθεσε: «Επίσης θα ζητήσουμε να γίνει περαιτέρω έρευνα στις υποθέσεις που χειριζόταν η άτυχη κοπέλα καθώς και ότι άλλο κρίνουμε απαραίτητο μετά την συμπληρωματική του απολογία».