Τραγωδία στη Λαμία: Έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε4 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:04 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:04 μμ


Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Υπάτη Φθιώτιδας, κοντά στη Λαμία.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr πρόκειται για μόνιμη υπάλληλο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, πολύ αγαπητή σε όλους, η οποία, μάλιστα βρισκόταν, στο κατώφλι της σύνταξης και ετοίμαζε το σπίτι της στο χωριό της Υπάτης, όπου και θα μετακόμιζε μόνιμα.

Άγνωστο πώς, κατά τη διάρκεια εργασιών έπεσε από μια μικρή βεραντούλα, γεγονός που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της. Δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποιο παθολογικό αίτιο που την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, εκείνη την ώρα κουβαλούσε μια πολυθρόνα στη βεράντα και πιθανότατα παραπάτησε στα σκαλάκια. Δυστυχώς, όμως, χτύπησε άσχημα στο κεφάλι και το πρόσωπο και παρά την άμεση επέμβαση γειτόνων που φώναξαν και γιατρό, το ασθενοφόρο την παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις της για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για την αιτία που έκοψε τόσο ξαφνικά το νήμα της ζωής αυτής της γυναίκας.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Συνεχίστηκε η δίκη – Τι είπαν οι κατηγορούμενοι