Τραγωδία στη Βοιωτία: Νέες αποκαλύψεις – Μίσος & ανταγωνισμός τα αίτια (video)14 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:50 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:03 μμ


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία στη Βοιωτία, με το διπλό φονικό πατέρα και γιου μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών.

Από την αιματηρή συμπλοκή που έγινε στη Θήβα για μια διαφημιστική πινακίδα, πατέρας και γιος που διατηρούσαν εταιρεία security, έχασαν τη ζωή τους.

Τώρα, στο φως της δημοσιότητας έφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, άγνωστες πτυχές για τη δράση τους στην περιοχή. Οι αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του καναλιού, ανέφεραν ότι όλο αυτό το φονικό ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.

Η αντιπαλότητα των δύο οικογενειών είχε ξεπεράσει όριο και η αφορμή ήταν το ποια εταιρεία θα είχε τις περισσότερες φυλάξεις στις Θεσπιές. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην περιοχή τα μισά σπίτια φυλάσσονται από τη μία εταιρεία και τα υπόλοιπα από την άλλη.

Συγγενής των θυμάτων περιγράφει το πώς έφτασε η κατάσταση να εξελιχθεί σε σκηνικό Φαρ Ουέστ. Λίγο πριν φτάσουν να λογοφέρουν και να βγάλουν τα όπλα από τις θήκες τους.

Από τα πυρά νεκρός έπεσε ο 66χρονος ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας, μαζί με τον 34χρονο γιο του. Επίσης, τραυματίστηκε σοβαρά και ένας συγγενής τους, που έτρεξε να σωθεί. Τραυματισμένος στην κοιλιά νοσηλεύεται και ένας 33χρονος, γιος του ιδιοκτήτη της ανταγωνίστριας εταιρείας.

«Πήγαν σαν πρόβατα επί σφαγή. Τους είχαν στήσει καρτέρι, τους πυροβόλησαν πισώπλατα, ήθελαν να τους σκοτώσουν», περιγράφει στο Open ένας άλλος συγγενής των θυμάτων.

Την ίδια στιγμή, αποκαλύπτονται στοιχεία για τη δράση των δύο εταιρειών στην περιοχή, όπου αποκαλύπτονται ακροδεξιές δράσεις, ξυλοδαρμοί και τραυματισμοί, ενώ οι καταγγελίες είναι χαρακτηριστικές.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί τα όπλα του φονικού, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται, για μια υπόθεση, για μια βεντέτα, η οποία ξεπερνά τα 25 χρόνια.

Δείτε το ρεπορτάζ του Open

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τραγωδία στη Βοιωτία: Νεκροί πατέρας και γιος