Τρεις ληστείες σε μιάμιση ώρα στην Αττική – Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ.22 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:01 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:05 μμ


Μπαράζ ληστειών στην Αττική καθώς μέσα σε μιάμιση ώρα, λοιπόν, καθώς σημειώθηκαν τρεις ληστείες σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας. Από τις 19:30 μέχρι και τις 21:00 το βράδυ ληστές χτύπησαν σε τρία διαφορετικά μέρη της Αθήνας.

Μπαράζ ληστειών

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βαρυμπόμπη, όταν δυο δράστες επιτέθηκαν στον υπάλληλο του πρατηρίου και αφού τον χτύπησαν του απέσπασαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Το θράσος τους ήταν τόσο μεγάλο που διέφυγαν με το αυτοκίνητό του.

Η δεύτερη ληστεία σημειώθηκε σε αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών στη Μεταμόρφωση. Τρεις θρασύτατοι ληστές μπήκαν με όπλα μέσα στο κατάστημα και αφού ακινητοποίησαν τους ταμίες, άρπαξαν την είσπραξη και τράπηκαν προς φυγή. Ο υπεύθυνος ασφαλείας προσπάθησε να τους εμποδίσει, τους κυνήγησε, όμως αυτοί πυροβόλησαν 2-3 φορές στον αέρα για εκφοβισμό και έφυγαν με μοτοσυκλέτες προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η τρίτη ληστεία έγινε λίγο πριν τις 9 το βράδυ σε Σούπερ Μάρκετ στο Χαλάνδρι, όταν δυο άτομα μπήκαν στο μαγαζί, ακινητοποίησαν τις ταμίες, άρπαξαν τα χρήματα και διέφυγαν και αυτοί με μοτοσυκλέτες. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και των τριών ληστειών.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στα ελληνοαλβανικά σύνορα – Nεκρός διακινητής ναρκωτικών, τραυματίστηκε αστυνομικός (video)

Ένοπλη ληστεία στο κατάστημα «Πλαίσιο» στη Μεταμόρφωση