Τροχαίο στο Κορωπί: Εντοπίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα (video)22 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:39 μμ


Στον εντοπισμό του οδηγού του τρίτου οχήματος, που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα της 17ης Μαΐου στο Κορωπί, που κόστισε τη ζωή σε δύο άτομα.

Οι αρχές υποπτεύονταν εξαρχής ότι εμπλέκεται και τρίτο όχημα στο τραγικό ατύχημα, κάτι που επιβεβαίωσαν και κάμερες της περιοχής. Ο οδηγός του ΙΧ προσπάθησε να προσπεράσει τη μία νταλίκα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, αναγκάζοντας το άλλο φορτηγό να πέσει πάνω στο πρώτο για να αποφύγει τη σύγκρουση με το ΙΧ.

Άμορφη μάζα το φορτηγό

Από το τροχαίο, νεκροί ανασύρθηκαν ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού. «Το φορτηγό ήταν μία άμορφη μάζα. Το ψυγείο έχει καταπλακώσει την καμπίνα και αυτή ήταν η αιτία του θανάσιμου τραυματισμού των δύο επιβαινόντων» λένε οι Αρχές.

«Η επιχείρηση του απεγκλωβισμού ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Το φορτηγό ήταν μία άμορφη μάζα. Το ψυγείο έχει καταπλακώσει την καμπίνα και αυτή ήταν η αιτία του θανάσιμου τραυματισμού των δύο επιβαινόντων.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Σοκαριστική καραμπόλα με τραυματίες στη Βασιλίσσης Σοφίας (photos-video)