Τρομακτικό bullying: Δεκάχρονα παιδιά πέρασαν θηλιά σε συμμαθήτρια τους και την κρέμασαν σε δέντρο (photos)3 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:55 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:55 πμ


Ένα 10χρονο κοριτσάκι παραλίγο να χάσει τη ζωή τoυ μετά από τρομακτικό και εγκληματικό bullying. Οι συμμαθητές της έβαλαν θηλιά στο λαιμό και την κρέμασαν σε δέντρο.

Η μικρή Amber Yoon, που δίνει μάχη και με καρδιακά προβλήματα, βρέθηκε κρεμασμένη από δέντρο στο σχολείο της στο Περθ της Αυστραλίας.

Η τρομοκρατημένη Amber πίστευε ότι θα πεθάνει μετά την οδυνηρή δοκιμασία που συγκλονίζει την κοινή γνώμη στην Αυστραλία.

«Ήμουν πολύ φοβισμένη. Ένιωθα ότι θα πεθάνω. Και φοβόμουν ότι θα μπλέξω» δήλωσε η μικρή Amber.

Το σχολείο δεν ενημέρωσε την μητέρα για το περιστατικό

Η μητέρα της Amber, Belinda, υποστηρίζει πως το σχολείο δεν την ενημέρωσε για το τρομακτικό συμβάν που πλέον διερευνά η αστυνομία και δεν ζήτησαν ιατρική φροντίδα για την κόρη της.

«Έχουμε θέματα γιατί κάνουν bullying στην Amber και της προκαλεί σημαντικά προβλήματα άγχους. Έχει περάσει πιο δύσκολα στη ζωή της, έχει υποφέρει και έχει βρεθεί σε καταστάσεις τόσο τρομακτικές που ευτυχώς δεν θα βιώσουν τα περισσότερα παιδιά» δήλωσε η μητέρα της.

Η ακραία επίθεση bullying φέρεται να έγινε στο Queen of Apostles Catholic School την περασμένη Παρασκευή.

Με πληροφορίες από mirror.co.uk