Βαγγέλης Γιακουμάκης: Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες στη δίκη των Κρητικών7 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:51 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:51 μμ


Διεκόπη αργά το μεσημέρι και θα συνεχιστεί στις 6 Ιουνίου, η δίκη των 9 Κρητικών στην πολύκροτη υπόθεση Γιακουμάκη, η οποία είχε ξεκινήσει πριν το Πάσχα, με την εξέταση μαρτύρων, των γονιών και των πρώην σπουδαστών στη Γαλακτοκομική Σχολή.

Σήμερα εξετάστηκαν 4 μάρτυρες, όλοι πρώην σπουδαστές στη Γαλακτοκομική Σχολή. Ο πρώην συγκάτοικος του άτυχου Βαγγέλη είπε πως ο 19χρονος ήταν ένα παιδί με πρόγραμμα και σειρά, ενώ διέψευσε όλα όσα λέγονται για χειροδικίες σε βάρος του.

Μία συμφοιτήτρια κατέθεσε πως ποτέ δεν αντελήφθη κάτι κακό σε βάρος του Βαγγέλη, ενώ ένας άλλος συμφοιτητής, είπε: «Είχα δει να τον κυνηγούν στον διάδρομο, να του ρίχνουν κρύο νερό. Άκουσα πως του έριχναν σφαλιάρες και τον έκλειναν στην ντουλάπα».

Τραγικές φιγούρες στο ακροατήριο ήταν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Πολλές φορές ο χαροκαμένος πατέρας ζήτησε να ακουστούν όλες οι αλήθειες για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Βαγγέλης Γιακουμάκης: Όσα κάναμε ήταν πλάκες, είπε πρώην συγκάτοικός του