Βαγγέλης Γιακουμάκης: Τι ποινή πρότεινε για τους 9 Κρητικούς ο εισαγγελέας (video)25 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:10 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:10 μμ


Δίκη Βαγγέλη Γιακουμάκη: Την ενοχή των 8 Κρητικών για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και την αθώωση του ενός, πρότεινε ο εισαγγελέας έδρας στην υπόθεση του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή για κάποιες πράξεις, ενώ για κάποιες άλλες τη μετατροπή της ποινής σε απλή σωματική βλάβη και την παύση τους οριστικά λόγω έλλειψης εγκλήσεως. Και για κάποιες άλλες, προτείνει την αθώωσή τους.

Ο εισαγγελέας κατά την αγόρευση του έκανε λόγο για κλειστή ομάδα με παραβατική συμπεριφορά γενικότερα.

Η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων.

Δείτε το βίντεο

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Νέο βίντεο «φωτιά» ανατρέπει τα δεδομένα (video)

Ένα νέο βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα όσον αφορά την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, με τη δίκη να είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, η πλευρά των κατηγορουμένων δημοσιοποίησε ένα βίντεο όπου φαίνεται ο άτυχος φοιτητής να βιντεοσκοπεί από το κινητό του ένα γλέντι των Κρητικών συμφοιτητών του, όπου φαίνεται να περνάει καλά.

Με αυτό το βίντεο οι κατηγορούμενοι θέλουν να αποδείξουν ότι ο Βαγγέλης δεν βασανιζόταν από κανέναν, αλλά αντιθέτως έκανε παρέα με τη θέλησή του και δεν τον πείραζε κανείς. Η οικογένεια του Γιακουμάκη παρουσιάζεται εξοργισμένη με το βίντεο, τονίζοντας ότι δεν είναι η φωνή του παιδιού τους αυτή που ακούγεται

Παράλληλα αναφέρει ότι κανείς από τους κατηγορουμένους δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για όσα πέρασε ο γιος τους.

Η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Όσα κάναμε ήταν πλάκες, είπε πρώην συγκάτοικός του