Βαλεντίν: Ποινική δίωξη σε βάρος του πατέρα – Γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα της (video)12 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 7:14 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:20 μμ


Νέα ανατροπή με το θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν, καθώς μία γυναίκα εμφανίστηκε και ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα της 7χρονης.

Περιπλέκεται ολοένα και περισσότερο η κατάσταση με την εξαφάνιση της μικρής Βαλεντίν, μετά την εμφάνιση στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Λυών, μιας γυναίκας που υποστηρίζει πως είναι η μητέρα της. Ο πατέρας της Βαλεντίν έχει δηλώσει στις Ελληνικές Αρχές πως η μητέρα του παιδιού έχει πεθάνει, στο Κονγκό, αλλά σήμερα παραδέχτηκε ότι είναι ζωντανή.

Ποινική δίωξη στον πατέρα της Βαλεντίν

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του πατέρα της μικρής Βαλεντίν και σε έναν ακόμη εκ των συλληφθέντων για το αδίκημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα. Επίσης, κατηγορείται για τα πλημμελήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές.

Κατά πληροφορίες, ο πατέρας υποστήριξε πως τον Μάρτιο του 2019 ταξίδεψε στη Γαλλία και συνάντησε τη βιολογική μητέρα του παιδιού. Εκεί, εκείνη, φέρεται να ανέφερε πως του ζήτησε και κανόνισε τη μεταφορά του παιδιού στη Γαλλία.

«Το έμαθα ότι η γυναίκα μου ζει και αποφάσισα τον Μάρτιο του 19 να ταξιδέψω στη Γαλλία για να τη συναντήσω. Το σχέδιο για τη διαφυγή του παιδιού ήταν δικό μου. Δεν μπορούσα να μεγαλώσω μονός μου ένα κοριτσάκι» φέρεται να ανέφερε ο πατέρας. Το παιδί όπως ανέφερε ταξίδεψε στις 21 Δεκεμβρίου 2019 στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Λιόν με συνοδό φίλη φίλης του και νόμιμο έγγραφο.

Το παιδί γεννήθηκε στο Κογκο και η μητέρα του παιδιού μας παράτησε φέρεται να υποστηρίζει ο πατέρας ο οποίος ανέφερε πως ήρθαν στην Ελλάδα μέσω Αγκόλας, Τουρκίας και στη συνέχεια έφτασαν στη χώρα μας με βάρκα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Βαλεντίν: «Έσπασε» ο πατέρας της – Ομολόγησε ότι την έστειλε στη Γαλλία