Βάρη: Αποκάλυψη – Αυτοί είναι οι τέσσερις εκτελεστές της ταβέρνας (video)21 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 7:42 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:54 μμ


Ντοκουμέντο από το μαφιόζικο χτύπημα σε ταβέρνα στη Βάρη, όπου δύο άνδρες εκτελέστηκαν μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, δημοσιεύει το Open.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες ντοκουμέντο της αδίστακτης ομάδας των εκτελεστών, λίγο πριν και αμέσως μετά το μακελειό.

Σε αυτές διακρίνονται οι τέσσερις σωματώδεις άνδρες να βρίσκονται στην οδό Κεφαλληνίας και με αργά βήματα να κατευθύνονται προς την ταβέρνα όπου βρίσκονταν τα θύματα με τις οικογένειές τους.

Μισή ώρα πριν τους εκτελέσουν ένα άτομο φτάνει έξω από την ταβέρνα όπου διαπιστώνει πού κάθονται οι δυο στόχοι. Οι κινήσεις τους δείχνουν επαγγελματισμό: Φορούν στρατιωτικά παντελόνια και όλοι τους μαύρα κοντά μπουφάν ενώ έχουν και καπέλα.

Όπως φαίνεται, στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο του Open οι εκτελεστές βγαίνουν από την ταβέρνα και τρέχοντας κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο διαφυγής τους.

Οι Αρχές αναζητούν ακόμη το κρησφύγετο των θυμάτων, ενώ στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν σταλεί τα κινητά τηλεφωνά των θυμάτων για να διαπιστωθεί με ποιους επικοινωνούσαν όσο ήταν στη χώρα μας.

Βάρη: Οι σύζυγοι των θυμάτων δεν θυμούνται πού μένουν – Σε αδιέξοδο η ΕΛΑΣ (video)

Σοκ έχει προκαλέσει το μαφιόζικο χτύπημα το απόγευμα της Κυριακής σε ταβέρνα στη Βάρη, όπου δύο άνδρες εκτελέστηκαν μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Ο 44χρονος Σλοβένος και ο συνομήλικός του Μαυροβούνιος ήταν διεθνώς καταζητούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιείται κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές. Σε βάρος τους εκκρεμούσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης, μετά από την έκδοση «Ερυθράς Αγγελίας» από την Αστυνομία του Μαυροβουνίου.

Σημειώνεται, ότι σερβικά ΜΜΕ αποδίδουν τη δολοφονική επίθεση σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζικων ομάδων από το Μαυροβούνιο. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, οι δύο άνδρες που δολοφονήθηκαν ανήκαν σε μαφιόζικη φατρία που αποκαλείται «Σκάλιαρι», η οποία είναι μια από τις δύο ισχυρές εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στο Μαυροβούνιο. Η άλλη αποκαλείται από τις διωκτικές Αρχές ως φατρία «Καβάτσκι».

Δεν μιλάνε οι σύζυγοί τους

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open από τη Μίνα Καραμήτρου, η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού δεν έχει καταφέρει ακόμα να μάθει πού διέμεναν τα δύο θύματα με τις οικογένειές τους, πάνω από 24 ώρες μετά τη διπλή δολοφονία.

Την πιο σκληρή στάση κρατούν οι σύζυγοι των θυμάτων, αφού φαίνεται να μη θέλουν να αποκαλύψουν ούτε τη διεύθυνσή τους. Οι αστυνομικοί τις ρωτάνε πού έμεναν και αυτές απαντούν είτε ότι δεν θυμούνται είτε ότι δεν είναι σίγουρες γιατί κάθε τόσο αλλάζουν τόπο διαμονής.

Στην Αστυνομία θεωρούν ότι αυτά είναι προφάσεις διότι μπορεί στα σπίτια να υπάρχουν όπλα. Επίσης, είπαν ότι πάντα χρησιμοποιούσαν διερχόμενα ταξί για τις μετακινήσεις τους, ενώ ανέφεραν ότι ήρθαν εδώ για διακοπές και για να δουν οι σύζυγοι τα παιδιά τους.

Τα δύο θύματα φέρονται να κρύβονταν στην Ελλάδα ενώ μάλλον θεωρούσαν εαυτούς ασφαλείς, αφού δεν είχαν όπλα πάνω τους, παρά μόνο πολλά χρήματα. Εικασίες της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι πιθανώς οι εκτελεστές ακολούθησαν τις γυναίκες στη διαδρομή για την Ελλάδα και έτσι έστησαν την ενέδρα…

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Βάρη: Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που δολοφονήθηκαν (photos)