Βγήκαν τα μαχαίρια στα Διαβατά: Αιματηρές συμπλοκές μεταναστών (video)8 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:18 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:21 μμ


Ένταση για ακόμη μία φορά μεταξύ μεταναστών σε δομή φιλοξενίας, αυτή τη φορά στα Διαβατά. Ομάδες Αφγανών συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα 4 τραυματίες.

Νύχτα τρόμου η χθεσινή στο κέντρο φιλοξενίας στα Διαβατά. Ομάδες Αφγανών συγκρούστηκαν με μαχαίρια και καδρόνια, με συνέπεια τέσσερις από αυτούς να πέσουν στο έδαφος αιμόφυρτοι.

Πριν από 10 μήνες είχε υπάρξει πάλι παρόμοιο περιστατικό, στη δομή που φιλοξενεί περίπου 1500 πρόσφυγες και μετανάστες.

Με το πρώτο φως της ημέρας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μπαίνουν στον χώρο, προχωρώντας σε συλλήψεις.

Συλλήψεις 71 αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη χώρα

Για παράνομη διαμονή στη χώρα συνελήφθησαν 71 αλλοδαποί, που προσήχθησαν το πρωί, στη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών του πρώην στρατοπέδου «Αναγνωστοπούλου», στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Οι έλεγχοι έγιναν στον απόηχο του χθεσινοβραδινού επεισοδίου με τους τέσσερις τραυματίες Αφγανούς ύστερα από συμπλοκή που σημειώθηκε ανάμεσα σε άτομα που διαβιούν στη δομή.

Οι παραπάνω συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε τμήμα διαχείρισης μετανάστευσης και όπως έγινε γνωστό εις βάρος τους θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.
Εξάλλου, κατά τους ίδιους ελέγχους προσήχθησαν οκτώ άνδρες ως ύποπτοι για το αιματηρό επεισόδιο αλλά μετά την εξέτασή τους από αστυνομικούς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: «Ενωμένοι Μακεδόνες»: Ποιοι είναι οι διοργανωτές του μπάρμπεκιου στο hot spot των Διαβατών (video)