Ζεφύρι: Τι αποκαλύπτει η 22χρονη για τον βιασμό της και τα ναρκωτικά21 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 10:00 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:32 πμ


Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας η 22χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού και βρέθηκε σε κωματώδη σε χωράφι στο Ζεφύρι, την περασμένη Τρίτη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έλαβαν το βράδυ της Πέμπτης την πρώτη ολοκληρωμένη κατάθεση της 22χρονης, που είχε εγκαταλειφθεί σε άθλια κατάσταση στο Ζεφύρι.

Όπως αποκαλύπτεται, η νεαρή κοπέλα έκανε χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ίδια περιέγραψε, με όσες λεπτομέρειες μπορούσε να θυμηθεί, τα όσα συνέβησαν.

Όπως είπε, είχε πάει με έναν φίλο της, επίσης τοξικομανή, στο Ζεφύρι για να αγοράσουν ναρκωτικά. Έκαναν χρήση και ύστερα ξεκίνησαν να περπατούν σε διάφορους δρόμους, αναζητώντας περισσότερα. Τόνισε πως δεν θυμάται τίποτα από κάποιο σημείο και μετά, γιατί την έπιασε το ναρκωτικό και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Ο άνδρας που τη συνόδευε

Επιπλέον, η 22χρονη ανέφερε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον κάλεσαν για κατάθεση και ουσιαστικά τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, ενώ φαίνεται ότι από κάποια στιγμή και μετά οι δρόμοι τους χώρισαν.

Όσον αφορά στο ζήτημα του βιασμού, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στα στελέχη της Ασφάλειας πως για αρκετές ημέρες πριν από το περιστατικό δεν είχε σεξουαλική επαφή, αλλά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα, καθώς δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ζεφύρι: Ανατροπή στην υπόθεση της 22χρονης – Η μητέρα της διαψεύδει τον βιασμό