Βικτώρια Καρύδα: Κατέρρευσε το γνωστό μοντέλο όταν έμαθε τη δολοφονία του συζύγου της (video)1 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:31 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:51 μμ


Κατέρρευσε το γνωστό μοντέλο και παίκτρια του «My Style Rocks», Βικτώρια Καρύδα, στην είδηση της δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού συζύγου της, στο Πανόραμα Βούλας.

Την ώρα που ο 46χρονος επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός από τις τέσσερις σφαίρες των δύο εκτελεστών έξω από το σπίτι του στη Βούλα γύρω στις 20:30 το βράδυ, η σύζυγός του, μοντέλο και διαγωνιζόμενη του My Style Rocks περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week.

Ενώ, η αστυνομία διερευνά την υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Βούλα, η σύζυγος του θύματος βιώνει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, την ώρα που ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε εν ψυχρώ η η καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week και μόλις πληροφορήθηκε από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, κατέρρευσε.

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου και έχουμε δυο υπέροχα παιδάκια», είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της λίγο καιρό μετά τον γάμο της στη Μύκονο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και παπούτσια

Δείτε τα σχετικά video:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Βικτώρια Καρύδα: Αυτή είναι η καλλονή σύζυγος του 46χρονου που εκτέλεσαν στη Βούλα

Δολοφονία Βούλα: Ο «βίος και πολιτεία» του συζύγου του γνωστού μοντέλου

Δολοφονία Βούλα: Γνωστός πρώην πολιτικός στην εταιρεία του Ελληνοαυστραλού που «γάζωσαν» στη Βούλα