Βικτώρια Καρύδα: Συγκλονίζει η εικόνα της δύο μήνες από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή (photo)26 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:44 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:11 μμ


Το μοντέλο που έγινε γνωστό με τη συμμετοχή του στο My Style Rocks, Βικτώρια Καρύδα, δύο μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει.

Υπήρχαν φήμες πως η Βικτώρια Καρύδα, μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή προσπαθούσε να κάνει μια νέα αρχή στην Αυστραλία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΑΡΥΔΑ

Η ίδια φαίνεται όμως να επισκέφτηκε για λίγο ξανά την χώρα μας.

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει το μοντέλο σε βραδινή της έξοδο στον Πειραιά.

H ίδια μοιάζει ακόμα να περνάει δύσκολες ώρες, μαυροφορεμένη και χαμένη στις δικές της σκέψεις.

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία

Βικτώρια Καρύδα: Γιατί κινείται για την περιουσία του Γιάννη Μακρή – Το παρασκήνιο

Η Βικτώρια Καρύδα επέστρεψε στην Αθήνα, από την Αυστραλία, με σκοπό να βάλει σε τάξη τη ζωή της και να φροντίσει τα παιδιά της, μετά την δολοφονία του πατέρα τους.

Θέλει να εξασφαλίσει τα κληρονομικά δικαιώματά τους

Αν και βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με συνθήκες που δεν είχε φανταστεί, καθώς η ίδια αγνοούσε τους «ανοιχτούς λογαριασμούς» που είχε ο σύζυγός της Γιάννης Μακρής και δίνει μάχη για να συνειδητοποιήσει τη νέα πραγματικότητα, η Βικτώρια Καρύδα καλείται να αντιμετωπίσει και τα πρακτικά ζητήματα που ανακύπτουν από τον απρόσμενο και βίαιο θάνατό του. Μεταξύ αυτών είναι και τα ζητήματα που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία του θανόντος, με τα οποία το μοντέλο δεν είχε ασχοληθεί μέχρι πρότινος, με αποτέλεσμα να μην έχει καν γνώση για την ακριβή περιουσία του Γιάννη Μακρή.

Ο Δικηγόρος της κ. Αγαπηνός

Για τον λόγο αυτόν αλλά και για το σύνολο των υποθέσεων της απευθύνθηκε στον γνωστό δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό, τον οποίο εξουσιοδότησε για να αναλάβει όλα τα μέτωπα που είναι ανοιχτά. Ο ίδιος επισημαίνει στην εφημερίδα Espresso και την Ντέμη Ντάβαρη: «Η κύρια Καρύδα μάς ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεων της για τις οποίες θα κινηθούμε ώστε να διασφαλιστούν τα κληρονομικά δικαιώματα των κοινών τους τέκνων».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Bικτώρια Καρύδα: Επέστρεψε στην Αθήνα – Τι ζήτησε από τον δικηγόρο της

Βικτώρια Καρύδα: Σε ποιο τηλεοπτικό show συμμετείχε πριν το My Style Rocks