Βικτώρια Καρύδα: Τραγική ειρωνεία – Χαμογελούσε ενώ δολοφονούσαν τον άντρα της (video)1 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 1:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:13 μμ


Στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week για την σχεδιάστρια Kathy Hendyels, βρισκόταν το γνωστό μοντέλο και παίκτρια του My style rocks, Βικτώρια Καρύδα, ενώ ο άντρας της «γαζωνόταν» στο Πανόραμα της Βούλας.

Το γνωστό μοντέλο, όπως ανέφερε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο σχεδιαστής μόδας και στενός συνεργάτης, Γιάννης Τόγκος, η Βικτώρια Καρύδα βρισκόταν στην επίδειξή του.

Αποκαλύπτει ότι στα μέσα της επίδειξης, ένας φίλος της μπήκε στα καμαρίνια την ενημέρωσε και έφυγαν κατευθείαν.

Μετά το πέρας της επίδειξης, οι συνεργάτες και όλοι οι παρόντες της επίδειξης μόδας ενημερώθηκαν για το χαμό του άντρα της στο Πανόραμα της Βούλας.

Μάλιστα, η εκπομπή προέβαλλε και κάποια πλάνα που ανήρτησε η Βικτώρια Καρύδα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ώρα που βρισκόταν στα backstage της επίδειξης και ετοιμαζόταν φανερά χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Δείτε το σχετικό video:

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Βικτώρια Καρύδα: Κατέρρευσε το γνωστό μοντέλο όταν έμαθε τη δολοφονία του συζύγου της (video)

Δολοφονία Βούλα: Ο «βίος και πολιτεία» του συζύγου του γνωστού μοντέλου