Βίντεο-ντοκουμέντο: To μαύρο τζιπ λίγο πριν τον θάνατο της Λαγούδη23 Φεβρουαρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:13 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:21 πμ


Νέα στοιχεία σχετικά με το θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη φέρνει στο φως βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το νέο αυτό υλικό δείχνει το αυτοκίνητο της Λαγούδη να πηγαίνει προς την παραλία, όπου αργότερα θα άφηνε την τελευταία της πνοή. Μπροστά από το όχημα, φαίνεται στις εικόνες κάμερας παρακολούθησης, να προπορεύεται ένα μαύρο τζιπ.

«Δε μπορεί κανείς να καταλάβει αν πήγε μόνη της, αν πήγε συνοδευόμενη, αν πήγε μετά από πρόσκληση κάποιου ή κάποιων ανθρώπων… Και αν κλείστηκε το ραντεβού από την Ειρήνη ή από άλλους ανθρώπους», λέει, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής.

Το ταξίδι των 15.000 ευρώ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν στοιχεία για ταξίδι στο εξωτερικό με τον φίλο της, στο οποίο εκείνη ξόδεψε 15.000 ευρώ.

Η οικογένειά της από την άλλη, αναρωτιέται πότε έγινε αυτό το ταξίδι, αφού η 44χρονη δεν έλειψε ούτε μία ημέρα από το πλευρό των παιδιών της. Μήπως κάποιος είχε την κάρτα της και ξόδεψε αυτά τα χρήματα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχή του τέλους άρχισε να δρομολογείται πριν από την αλλαγή του χρόνου κι ενώ η τραγική γυναίκα βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με τον φίλο της. Από εκεί διαπιστώνεται ότι στάλθηκαν δύο μηνύματα από το κινητό του φίλου της προς τη σύζυγο του, στα οποία δηλώνεται η κοινή τους παρουσία σε διαφορετικά σημεία.

Τα μηνύματα αυτά είχαν σβηστεί από τη συσκευή που έγινε η αποστολή τους, πλην όμως όταν ο φίλος επέστρεψε στο σπίτι του, η σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις και δήλωση διακοπής της εξωσυζυγικής σχέσης.

Την ημέρα της τραγωδίας, η Ειρήνη φαίνεται να επικοινωνεί με τον φίλο της, απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της αν δεν τη συναντήσει. Το ραντεβού κλείνεται στο παραλίμνιο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, όπου εκεί τη συναντούν ο φίλος της με τον αδελφό του και ακολουθεί άγριος καβγάς.

Ο άνδρας δηλώνει ανυποχώρητα αποφασισμένος να τερματιστεί αυτή η σχέση.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή: Αυτοπυρπολήθηκε η Ειρήνη Λαγούδη λέει η ΕΛ.ΑΣ