Βρήκαν δύο βρέφη τεσσάρων μηνών εγκαταλελειμμένα σε διαμέρισμα στο Περιστέρι

2
Labour unions and opposition parties demonstrated in Thessaloniki on the occasion of the 82nd Thessaloniki International Fair opening that took place in the presence of Greece’s prime minister Alexis Tsipras and other government members in Thessaloniki, Greece on September 9, 2017. / Εργατικά συνδικάτα και κόμματα της αντιπολίτευσης διαδηλώνουν στην Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία των εγκαινίων της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείτε με την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και άλλα μέλη της κυβέρνησης. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα στις 9 Σεπτεμβρίου 2017.

Εγκαταλελειμμένα βρήκαν μέσα σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, δύο μωρά ηλικίας τεσσάρων μηνών. Τα βρέφη  εντοπίστηκαν μετά από καταγγελία που έκανε γείτονας στην αστυνομία. Έτσι, η αστυνομία με την παρουσία εισαγγελέα μπήκε στο διαμέρισμα, ενώ προσωπικό από το «Χαμόγελο του Παιδιού» παρέλαβε τα δύο παιδιά.

Οι δύο γονείς ηλικίας 20 έτων ο πατέρας και 16 ετών η μητέρα – η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί- έχουν συλληφθεί και παραμένουν για προανάκριση στο τμήμα προστασίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η το ζευγάρι υποστήριξε ότι βρίσκονταν στο νοσοκομείο για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας των παιδιών, κάτι το οποίο διερευνάται.