Υπάτιος Πατμάνογλου: Aυτή είναι η αποζημίωση από τον «Mr Jumbo» για την τραγωδία με την Porsche13 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:54 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:03 πμ


Δύο χρόνια συμπληρώνονται στις 26 Φεβρουαρίου από το τροχαίο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όταν η Porsche, που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου, στο πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους, η σύζυγος του Υ. Πατμάνογλου, Αποστολία, ο μόλις τριών χρόνων γιος τους Παύλος, ο οδηγός της Porsche και γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, Απόστολου Βακάκη, Γιώργος και ο συνοδηγός του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Η αγωγή της οικογένειας Πατμάνογλου και των συγγενών της αδικοχαμένης Αποστολίας είχε συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η οικογένεια Πατμάνογλου ζητούσε αποζημίωση 4 εκατομμυρίων ευρώ από τον Α. Βακάκη.

Όπως αποκαλύπτει η «Real News», σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες, οι προσφεύγοντες, θα λάβουν περίπου 1.200.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Υπάτιος Πατμάνογλου: Ο εντυπωσιακός γάμος στην Κινέτα με την Έμμυ Βογιατζή (photos-video)

Άρειος Πάγος: Εισαγγελική παρέμβαση για τον εκφοβισμό βουλευτών