Ζακ Κωστόπουλος: Γιατί ξέσπασε σάλος για τη Στεφανίδου και τον ΣΚΑΪ23 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 10:43 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:49 μμ
stefanidou


Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η απόφαση της εκπομπής «Μαζί σου» να κάνει δημοσκόπηση σχετικά με το θέμα του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Συγκεκριμένα με  μήνυμα στον λογαριασμό της εκπομπής «Μαζί Σου», με την Τατιάνα Στεφανίδου, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ κάλεσε τους τηλεθεατές της να ψηφίσουν  με ένα ναι ή ένα όχι εάν έπραξε σωστά ο κοσμηματοπώλης που χτύπησε τον Ζακ Κωστόπουλο.

Το μήνυμα καλούσε τους θεατές να δουν το σχετικό βίντεο και θέτει το εξής ερώτημα: «Ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, έχασε την ζωή του όταν εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο οπλισμένος με μαχαίρι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε την άποψή σας. Συμφωνείτε με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη;».

Γνωστοί και λιγότερο γνωστοί χρήστες του ίντερνετ αντέδρασαν άμεσα στη δημοσκόπηση με κάποια από τα σχόλια να είναι αρκετά δηκτικά και πολύ σκληρά.

 

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Ζακ Κωστόπουλος: Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική έκθεση (video)

 

Αναρτήθηκε και ευχαριστήριο μήνυμα για τη συμμετοχή του κόσμου το οποίο γράφει ότι «είναι μπορεί ελπιδοφόρο το μήνυμα κατά της αυτοδικίας και πρόκειται να το επικοινωνήσουμε στην εκπομπή μας»

Δείτε το tweet: