Ζεφύρι: Ξύπνησε η γυναίκα που είχε πέσει σε κώμα μετά το βιασμό (photo)18 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:28 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:28 μμ


Ξύπνησε η γυναίκα που είχε πέσει σε κώμα μετά το βιασμό στο Ζεφύρι – Έχει αναγνωριστεί  από τη γιαγιά και την αδελφή της – Φέρει κακώσεις στα γεννητικά όργανα και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης θα παραμείνει αρκετές ημέρες διασωληνωμένη

Η γυναίκα προς το παρόν δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά φέρεται να έχει απαντήσει με σημείωμα στους αστυνομικούς ότι είναι Ελληνίδα.

Μάλιστα η τηλεόραση του Star μετέδωσε ότι η γυναίκα έχει αναγνωριστεί  από τη γιαγιά και την αδελφή της

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες αναγνώρισαν την κοπέλα από τη φωτογραφία που είχε βγει στη δημοσιότητα από την τηλεόραση του Star και από το τατουάζ που έφερε.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:Κρήτη: Έπαιξαν ξύλο ο Λιμενάρχης και ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού

Τι αναφέρει η αστυνομία

Κατά τις ίδιες, πάντα, πληροφορίες, το θύμα κάνει χρήση ναρκωτικών τα δύο τελευταία χρόνια.  Μια εβδομάδα πριν βρεθεί στο  Ζεφύρι σε κωματώδη κατάσταση είχε εξαφανισθεί, από το σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους.

Πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας κάνουν λόγο ότι στον οργανισμό της γυναίκας βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες που οδηγούν στο συμπέρασμα είτε ότι είχε κάνει η ίδια χρήση ναρκωτικών, είτε ότι της τα χορήγησαν οι δράστες ώστε να μην μπορεί να αντισταθεί.

Δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο

Η κοπέλα εξακολουθεί να μην έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό και δεν έχει εξωτερικές κακώσεις. Οπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή έφερε κακώσεις στα γεννητικά όργανα, ενώ οι πληροφορίες λένε πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης θα παραμείνει αρκετές ημέρες διασωληνωμενη.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι πως οι δράστες μετέφεραν την άτυχη γυναίκα από άλλο σημείο στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες της επίθεσης και του βιασμού να είναι τρεις. Παράλληλα, αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες, προκειμένου να εντοπίσουν ένα πλάνο από τους δράστες.

Να σημειωθεί πάντως ότι η οδός Σικελιανού, όπου βρέθηκε η κοπέλα, είναι πασίγνωστο στέκι ναρκωτικών.

Bloko.gr, star