Ζωγράφου: Έρευνα σε βάρος του ιατροδικαστή για το νεκρό βρέφος19 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 2:49 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:49 μμ


Έρευνα σε βάρος του ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία στο 11 μηνών βρέφος από του Ζωγράφου, που την περασμένη Κυριακή μεταφέρθηκε από τον πατέρα του νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων, ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε από τον επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούση, να γίνει προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν στην υπόθεση του 11 μηνών βρέφους ο ιατροδικαστής υπέπεσε ή όχι σε πειθαρχικό παράπτωμα.

“Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 125 του ν. 3528/2007, ζήτησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Νικόλαο Καρακούκη, προκειμένου να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη πειθαρχικού παραπτώματος Ιατροδικαστή στην υπόθεση του θανόντος 11 μηνών βρέφους”, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Νεκρό βρέφος: Ξεσπά ο δικηγόρος των γονιών – «Θα κυνηγήσω τον ιατροδικαστή μέχρι τέλους» (video)