Ζωγράφου: Νέες αποκαλύψεις – σοκ για το νεκρό βρέφος (video)17 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 7:32 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:39 μμ


Σεξουαλική κακοποίηση προκύπτει από το ιατρικό πόρισμα ότι υπέστη το βρέφος από του Ζωγράφου, που μετέφερε νεκρό η μητέρα του στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, οι Αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν όλα τα στοιχεία που μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους, καθώς και να συνθέτουν το προφίλ των γονιών αλλά και του άλλου ζευγαριού που διέμενε στο διαμέρισμα. Η προανάκριση γίνεται πολύ προσεκτικά, ενώ οι γονείς δεν είναι ακόμα κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο νευρολόγος που εξέτασε το μωρό, αναφέρει ότι τα ευρήματα στο κορμάκι του 11 μηνών βρέφους είναι συναπτά με τη φαρμακευτική αγωγή υπό μορφή υποθέτου την οποία λάμβανε καθημερινά, λόγω των επιληπτικών κρίσεων.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες των γονιών, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη κάτι τέτοιο στη διπλανή τους πόρτα, ενώ κάποιοι τονίζουν ότι δεν θα δεχθούν ξανά να φιλοξενηθούν πρόσφυγες, αν ευσταθούν οι κατηγορίες.

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι πρόκειται για φιλήσυχη οικογένεια, που δεν είχε δώσει δικαιώματα για τέτοια περιστατικά.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, που έχει πάρει ήδη τις πρώτες καταθέσεις από τους γονείς, με τη βοήθεια διερμηνέα καθώς είναι Σύροι και δεν μιλάνε ελληνικά.

Αμφότεροι εμφανίζονται επηρεασμένοι από την τραγωδία και δεν έχουν δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το συνέβη με το μόλις 11 μηνών βρέφος που εξέπνευσε. Κατάθεση στην Αστυνομία θα δώσει και ένα ακόμη ζευγάρι, που διέμενε μαζί τους στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Λασίθι: Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος – Επεισόδια στα δικαστήρια