Ζωγράφου: Συγκλονιστική μαρτυρία γονιών για την κακοποίηση του γιου τους στο σχολείο (video)11 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:30 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:54 μμ


Απίστευτη καταγγελία γονιών οι οποίοι όπως λένε ο γιος τους δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από δυο μεγαλύτερα παιδιά μέσα σε γυμνάσιο στου Ζωγράφου. Οι γονείς κατηγορούν τη διεύθυνση του σχολείου για εγκληματική αμέλεια και προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος.

Η εξομολόγηση της μητέρας στον ΑΝΤ1 σοκάρει. Όχι μόνο κακοποίησαν το 12χρονο αγόρι της δύο συνομήλικα παιδιά, ο ένας συμμαθητής του μέσα στο ίδιο τους το σχολείο στου Ζωγράφου, αλλά βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους και έδειχναν το βίντεο στους άλλους μαθητές.

Το παιδί έτρεμε, φοβόταν, έκανε εμετούς και οι γονείς του έφτασαν να μάθουν ότι κάτι συνέβαινε από τις φήμες που έφτασαν στα αυτιά του μεγαλύτερου γιου που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου. Τότε το παιδί, τους αποκάλυψε όχι μόνο τι του είχε συμβεί άλλα ότι είχε μιλήσει γι’ αυτό στο Διευθυντή του Γυμνασίου και σε έναν ακόμη καθηγητή.

Αμέσως απομάκρυναν τα παιδιά τους από το σχολείο. Κατήγγειλαν την κακοποίηση στη ΓΑΔΑ και στη δευτεροβάθμια εξέταση ενώ το 12χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Ηράκλειο: Συγκλονίζει ο συνεπιβάτης του 29χρονου ποδοσφαιριστή που χτύπησε σε τροχαίο

Λαμία: Τραυματίστηκε σοβαρά 5χρονο αγοράκι μετά από τροχαίο