Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η τιμωρία για την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ16 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:59 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:02 μμ


Δεν έπεσε στα μαλακά τελικά ο Ολυμπιακός, καθώς ο αθλητικός δικαστής τον τιμώρησε με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και με πρόστιμο 7.000€.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή αναφέρει:

«Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για αποχώρηση της ομάδας της πριν τη λήξη διεξαγόμενου αγώνα καλαθοσφαίρισης και χωρίς να συντρέχει λόγος ανωτέρας βίας με συνέπεια τη δυσφήμιση του αθλήματος και την προσβολή του φίλαθλου πνεύματος την ποινή της αφαίρεσης έξι (6) βαθμών (από την συνολική βαθμολογία την οποία θα συγκεντρώσει η ομάδα της Κ.Α.Ε μετά την ολοκλήρωσή της φάσης της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος) και χρηματικό πρόστιμο επτά χιλιάδων (7.000) ευρώ κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ που διεξήχθη στις 13-02-2019».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πρόωρο τέλος στο ντέρμπι – Δεν κατέβηκαν στο β’ οι ερυθρόλευκοι (video)

Παναγιώτης Αναστόπουλος: Ζήτησε να μην ξανασφυρίξει μέχρι νεωτέρας