Αυτόν τον παίκτη του Survivor αναζητούσε εισπρακτική εταιρεία στον Άγ. Δομίνικο (video)30 Ιουνίου 2017 · Ώρα δημοσίευσης: 3:00 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:29 πμ


Ούτε στον Άγιο Δομίνικο δεν ησυχάζουν όσοι χρωστάνε στις τράπεζες από τους υπαλλήλους των εισπρακτικών εταιρειών.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Survivor εδώ και τέσσερις μήνες .Το γεγονός αυτό έχει δυσκολέψει ένα υπάλληλο εισπρακτικής εταιρείας που τον ψάχνει μανιωδώς για να του υπενθυμίσει να πληρώσει την κάρτα του

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Full Life, που μετέδωσε η εκπομπή Happy Day, ο υπάλληλος της εισπρακτικής πού προσπαθούσε να βρει τον Σπαλιάρα για να πληρώσει τη δόση της κάρτας του από τον… Άγιο Δομίνικο, κατέφυγε τελικά στον ΣΚΑΪ, προκειμένου να του δώσουν το τηλέφωνο του διευθυντή παραγωγής του Survivor, για να… βρει τον παίκτη!

Καθώς, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ΣΚΑΪ δεν ενέδωσε, ο αφοσιωμένος υπάλληλος της εισπρακτικής κατέφυγε στο πολιτικό γραφείο του Μάκη Βορίδη και ζήτησε το τηλέφωνο του αδελφού του, Κώστα Βορίδη, που σκηνοθετεί το Survivor!

Και, ως κερασάκι στην τούρτα της αφοσίωσης του υπαλλήλου της εισπρακτικής, επέκρινε τη γραμματέα του πολιτικού γραφείου, διότι δεν ήταν… αρκούντως συνεργάσιμη για το «μείζον θέμα οφειλής σε ελληνική τράπεζα», όπως φέρεται να είπε!