Άγριες Μέλισσες: Κοντά στον θάνατο Κυπραίος και Ασημίνα – Τι θα δούμε απόψε (20/1)20 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 5:00 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:40 μμ


Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», τη σειρά του ΑΝΤ1 που έχει φανατικό κοινό και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Όσο περνούν τα επεισόδια, ολοένα και περισσότερα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, διαταράσσοντας τις σχέσεις των χαρακτήρων στο χωριό Διαφάνι. Τι θα δούμε απόψε;

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 58

Ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο και συλλαμβάνεται απ’ τον Προύσαλη. Παράλληλα, ο Δούκας στριμώχνεται όταν πληροφορείται πως η Ανέτ και ο Μιλτιάδης είναι ένα βήμα πριν αποκαταστήσουν την αδικία που έγινε με τη διαθήκη του πατέρα τους.

Την ίδια ώρα, μια ζημιά που γίνεται από λάθος της Ασημίνας στο φόρεμα που δώρισε ο Κλεομένης στην Πηνελόπη, γίνεται η αφορμή για έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη. Ένας καβγάς, στον οποίο θα χαθεί ο έλεγχος με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Η Ελένη δεν λείπει στιγμή απ’ το πλευρό του Κυπραίου, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο Νικηφόρος, μαζί με τη Δρόσω, ψάχνουν ανάστατοι σε όλο το χωριό την Ασημίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί αποφασισμένη να τελειώσει οριστικά το μαρτύριό της.

«Άγριες Μέλισσες»: Ποιον σκότωσε ο Κυπραίος;

Όσο καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια, τόσο σοκαριστικές είναι οι διαρροές που βγαίνουν προς τα έξω αναφορικά με όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος», ένα μυστικό που θα συγκλονίσει, ανακαλύπτει ξανά ο Θωμάς Κυπραίος, κάτι που δεν μπορούσε να γνωρίζει ούτε ο ίδιος.

Ο Θωμάς αποκαλύπτει στην Ελένη πολλά πράγματα, όχι όμως δύο κομβικά σημεία της ζωής του. Το πρώτο είναι πως υπήρξε συνεργάτης των Ναζί κατά τη διάρκεια της κατοχής, αλλά και κάτι ακόμη που και ο ίδιος όταν θα το ανακαλύψει θα σοκαριστεί.

Ο Θωμάς Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα. Ο Θωμάς είναι… ο δολοφόνος του γιου του Νέστορα!

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Άγριες Μέλισσες: Πασίγνωστη ηθοποιός «εισβάλλει» στη σειρά του ΑΝΤ1