Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης ζητά την περιουσία από τον Δούκα – Τι θα δούμε απόψε (14/1)14 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 4:38 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:45 μμ


Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», τη σειρά του ΑΝΤ1 που έχει φανατικό κοινό και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Όσο περνούν τα επεισόδια, ολοένα και περισσότερα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, διαταράσσοντας τις σχέσεις των χαρακτήρων στο χωριό Διαφάνι. Τι θα δούμε απόψε;

Τρίτη 14 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 55

Το χωριό έχει συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του Λευτέρη. Κανείς δεν φαίνεται να υποψιάζεται τίποτα, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια πως κινδυνεύει και ο ίδιος. Θα φύγει από το χωριό ή θα ρισκάρει να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον Δούκα, που φαίνεται έτοιμος να πάρει εκδίκηση;

Η Ανέτ κάνει μια δύσκολη κουβέντα με τον αδερφό της, Μιλτιάδη. Θα του αποκαλύψει την αλήθεια για τη διαθήκη; Ποια θα είναι η αντίδραση του Μιλτιάδη;

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να φύγει από το Διαφάνι και η Ελένη προσπαθεί να μάθει τον λόγο της τόσο μεγάλης πίεσής της.

Η Θεοδοσία νιώθει πως ο Λάμπρος αμφιταλαντεύεται ακόμα μέσα του για την απόφαση να μείνει μαζί της. Πάνω στην οργή και την απελπισία της αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού το δράμα που ζει βάζοντας την Ελένη, γι’ ακόμη μια φορά, στο στόχαστρο όλων.

«Άγριες Μέλισσες»: Ποιον σκότωσε ο Κυπραίος;

Όσο καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια, τόσο σοκαριστικές είναι οι διαρροές που βγαίνουν προς τα έξω αναφορικά με όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος», ένα μυστικό που θα συγκλονίσει, ανακαλύπτει ξανά ο Θωμάς Κυπραίος, κάτι που δεν μπορούσε να γνωρίζει ούτε ο ίδιος.

Ο Θωμάς αποκαλύπτει στην Ελένη πολλά πράγματα, όχι όμως δύο κομβικά σημεία της ζωής του. Το πρώτο είναι πως υπήρξε συνεργάτης των Ναζί κατά τη διάρκεια της κατοχής, αλλά και κάτι ακόμη που και ο ίδιος όταν θα το ανακαλύψει θα σοκαριστεί.

Ο Θωμάς Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα. Ο Θωμάς είναι… ο δολοφόνος του γιου του Νέστορα!

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Άγριες Μέλισσες: Πασίγνωστη ηθοποιός «εισβάλλει» στη σειρά του ΑΝΤ1