Άγριες Μέλισσες: Πασίγνωστη ηθοποιός «εισβάλλει» στη σειρά του ΑΝΤ19 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 11:15 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:25 μμ


Νέα πρόσωπα έρχονται με το νέο έτος να προστεθούν στην ομάδα ηθοποιών της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Η αρχή έγινε με την Αθανασία Κουρκάκη που υποδύθηκε τη Μαρίκα, την αρραβωνιαστικιά του Κυριάκου, που φέρνει μεγάλη ταραχή στη γυναίκα του, Ουρανία. Όμως, δεν είναι μόνο αυτή που θα «εισβάλλει» στο χωριό Διαφάνι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά, ο λόγος γίνεται για την Ευαγγελία Μουμούρη η οποία μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» ως Σμαρώ, μια Πολίτισσα μάντισσα που λέει πολύ καλά το φλιτζάνι και το χέρι, προκαλώντας αναταραχή στο χωριό, καθώς όλοι θέλουν τα φώτα της.

Εξαιτίας της, οι αδερφές Σταμίρη βρίσκονται ξανά στο στόχαστρο, αφού τα «μελλούμενα» εμπλέκουν άμεσα τα ονόματά τους σε διόλου ευχάριστες ιστορίες. Θυμίζουμε ότι η Ευαγγελία Μουμούρη συμμετείχε σε άλλη μια επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, το «Καφέ της Χαράς», όπου υποδύθηκε τη χήρα ερωμένη του Φατσέα από το Μεγαλοχώρι.

Άγριες Μέλισσες: Νέο φονικό σοκάρει το Διαφάνι

Ο Δούκας, μετά τον εκβιασμό του Θωμά Κυπραίου, πως αν δεν του δώσει ό,τι του ζητήσει θα τον καταγγείλει για τον φόνο του Γιάννου, έχει θορυβηθεί. Θέλει πάση θυσία να μάθει ποιος είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου και με τη βοήθεια του Μελέτη φτάνει θα μάθει ποιος είναι. Θα βρει τα ίχνη του βοσκού. Ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Δούκα πως ο Λευτέρης ίσως να είδε κάτι τη νύχτα του φόνου του Γιάννου. Η αντίδραση του Δούκα είναι ακαριαία.

Ο Δούκας δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Λευτέρη για να μη μιλήσει σε κανέναν άλλον. Όπως και γίνεται. Ο Λευτέρης, λοιπόν, την επόμενη μέρα βρίσκεται νεκρός και όλο το Διαφάνι συγκλονίζεται με την είδηση, καθώς ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος που δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Κανείς δεν φαίνεται να υποψιάζεται τίποτε, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια ότι κινδυνεύει και ο ίδιος. Ωστόσο, αποφασίζει να ρισκάρει και να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον Δούκα, που φαίνεται έτοιμος, όμως, να πάρει εκδίκηση και να εξαφανίσει όποιον στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά του.

Όμως ο Δούκας δε θα μείνει εκεί, θα στήσει παγίδα θανάτου και σε άλλον!

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Κατερίνα Ζαρίφη: Άσχημα νέα για την παρουσιάστρια

ΕΣΡ: Απόφαση «βόμβα» για ΣΚΑΪ και Λιάγκα – Πρωτοφανής τριπλή τιμωρία

One Channel: Ραγδαίες εξελίξεις – Η απόφαση Μαρινάκη για το κανάλι