Άγριες Μέλισσες: Πρωτοχρονιάτικες ευχές από το Διαφάνι (video)31 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:44 μμ


Τις ευχές τους για το 2020 έστειλαν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Η κάμερα του «Πρωινού» με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο «Διαφάνι», το χωριό όπου εκτυλίσσεται η σειρά εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου, που έχει φανατικό κοινό, που ανυπομονεί για τα καινούρια επεισόδια της νέας χρονιάς.

«1960 Διαφάνι… Μέχρι το 2020, κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, κάποια όχι, ελπίζω αυτές τις γιορτές να αλλάξουν και άλλα», ανέφερε ο Αναστάσης Ροϊλός.

«Ειρήνη, υγεία, ευτυχία! Εγώ δεν θα πω τέτοια. Θα σας καλέσω στο Διαφάνι, το μόνο που δεν έχει Wi Fi, δεν έχει κινητά, δεν έχει τίποτα», σχολίασε ο Γιώργος Σουξές, με τον Κώστα Σαββιδάκη να προσθέτει πως «να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία και να βρισκόμαστε εκεί που αναπνέουμε καλά. Όταν η αναπνοή μας είναι καλή, εκεί πρέπει να είμαστε».

Επίσης, η Κατερίνα Διδασκάλου ευχήθηκε με χαμόγελο «αφθονία εφ’ όλης της ύλης. Αφθονία υγείας, χρόνου, αγάπης και χρημάτων για να κάνουμε ακριβώς αυτά που θέλουμε».

«Από εμένα ένα δυνατό, όμορφο, με υγεία, χαρές, χωρίς γκρίνια και στεναχώρια 2020» σημείωσε ο Γιάννης Στάνκογλου ζητώντας από τον Άγιο Βασίλη να φέρει «υγεία και λίγο χρόνο περισσότερο».

Ο Γιάννης Κουκουράκης ευχήθηκε στους τηλεθεατές τηςσειράς «ειρήνη μέσα στην καρδιά κυρίως, ζεστασιά μέσα μας, να υπάρχει μια γλυκάδα και εννοείται υγεία πάνω απ’ όλα. Όλα τα άλλα έρχονται».

«Χρόνια πολλά σε όλους, να είμαστε όλοι καλά και πάντα να θυμόμαστε ότι αυτές οι γιορτές είναι για να μας θυμίζουν ότι είναι γιορτές αγάπης και πρέπει να έχουμε αγάπη στην καρδιά μας γιατί αυτή θεραπεύει τα πάντα», ευχήθηκε με τη σειρά της, η Θεοφανία Παπαθωμά.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις – Τι θα δούμε από τις 5 Ιανουαρίου

«Το Καφέ της Χαράς»: Σήμερα η πρεμιέρα – Τι θα δούμε (video)