Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» – Αλλάζει ώρα η σειρά του ΑΝΤ119 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 2:52 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:52 μμ


Την παράσταση φέτος έχουν κλέψει οι «Άγριες Μέλισσες», η σειρά του ΑΝΤ1 που έχει φανατικό κοινό και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Το σίριαλ έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία ήδη από τους πρώτους μήνες προβολής, κάτι που οδήγησε τους ιθύνοντες του καναλιού να το τραβήξουν περισσότερο από το προγραμματισμένο. Μάλιστα, προβλέπεται να παίζει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και όλο τον Ιούνιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Real News», οι «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να αλλάξουν ώρα μετάδοσης, από τις 22:45 που είναι τώρα. Αυτό θα γίνει τον Ιούνιο, καθώς ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Euro 2020.

Το πρόγραμμα του καναλιού θα αλλάξει εντελώς για να μπορέσει να χωρέσει έως και τρεις αγώνες την ημέρα, στις 16:00, στις 19:00 και στις 22:00. Για αυτό τον λόγο οι «Άγριες Μέλισσες» θα προβάλλονται νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 21:00, αφού αποφασίστηκε να συνεχιστεί η μετάδοσή τους και μετά το Euro, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες σειρές του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Άκης Πετρετζίκης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον σεφ και τον Alpha

Mega: Πασίγνωστη δημοσιογράφος δίπλα στον Ευαγγελάτο στο κανάλι Μαρινάκη

«Άγριες Μέλισσες»: Ποιον σκότωσε ο Κυπραίος;

Όσο καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια, τόσο σοκαριστικές είναι οι διαρροές που βγαίνουν προς τα έξω αναφορικά με όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος», ένα μυστικό που θα συγκλονίσει, ανακαλύπτει ξανά ο Θωμάς Κυπραίος, κάτι που δεν μπορούσε να γνωρίζει ούτε ο ίδιος.

Ο Θωμάς αποκαλύπτει στην Ελένη πολλά πράγματα, όχι όμως δύο κομβικά σημεία της ζωής του. Το πρώτο είναι πως υπήρξε συνεργάτης των Ναζί κατά τη διάρκεια της κατοχής, αλλά και κάτι ακόμη που και ο ίδιος όταν θα το ανακαλύψει θα σοκαριστεί.

Ο Θωμάς Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα. Ο Θωμάς είναι… ο δολοφόνος του γιου του Νέστορα!

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

ΣΚΑΪ: «Έφαγε πόρτα» από πασίγνωστο παρουσιαστή το κανάλι

Άγριες Μέλισσες: Πασίγνωστη ηθοποιός «εισβάλλει» στη σειρά του ΑΝΤ1